Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" Κατασπαράχτηκαν κουταβάκια - ένα διασώθηκε και ψάχνει σπίτι

Οργή και θλίψη θα νιώσετε με την ιστορία αυτών των κουταβιών. Κυριακή 23/9/2018 ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας όπως κάθε μέρα φτάνει στο καταφύγιο για να φροντίσει τις ψυχούλες που ζουν εκεί.

Μετά από λίγη ώρα αντιλαμβάνεται την παρουσία 4 κουταβιών κάτω από τον κάδο απορριμάτων. Πιθανότατα μείνανε εκεί όλο το βράδυ γιατί ήταν φοβισμένα. Τα φρόντισε και τα τάισε. Αλλά τα τρία από τα τέσσερα βρήκαν τραγικό θάνατο γιατί κατασπαράχτηκαν από διερχόμενα τσοπανόσκυλα διπλανού στάβλου. Όποιος τα εγκατέλειψε νομίζοντας ότι θα σωθούν δυστυχώς τα καταδίκασε σε θάνατο. Οι κάμερες ασφαλείας του καταφυγίου κατέγραψαν τον ασυνείδητο και σύντομα θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις.

Ένα κουταβάκι έμεινε ζωντανό και μόλις σήμερα επισκέφτηκε τον κτηνίατρο. Δώστε του ένα σπίτι ώστε να μην έχει την ίδια μοίρα με τα αδελφάκια του. Υιοθετήστε με υπευθυνότητα ένα αδέσποτο από το Σύλλογο Φίλων Ζώων ή "Ελπίδα". Η υιοθεσία γίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας από τον Δήμο Αλμωπίας!

Πληροφορίες στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.κ. Φώτη Παραστατίδη με μήνυμα στη σελίδα.


Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας
"Η Ελπίδα"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *