Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Η Γιορτή των Δελφινιών στο Κολυμβητήριο Έδεσσας

Το νερό είναι ζωή και χαρά αρκεί να γνωρίζεις τα μυστικά του και να μπορείς να απολαμβάνεις με ασφάλεια την επαφή μαζί του.

Με αυτό το μήνυμα ολοκληρώνεται η περίοδος λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας, ένα μήνυμα που μετέφεραν πάνω από 200 … δελφινάκια, οι μικροί κολυμβητές του κολυμβητηρίου από όλες τις περιοχές της Πέλλας. 

Διαγωνιστικά παιχνίδια, επιδείξεις, μουσικές εκπλήξεις και βραβεύσεις περίμεναν τους μικρούς φίλους της κολύμβησης. Η οργάνωση πέρα για πέρα υποδειγματική από τα στελέχη και τους εθελοντές του κολυμβητηρίου και της Δημοτικής Επιχείρησης Έδεσσας που έχει και την ευθύνη λειτουργίας εκ μέρους του Δήμου Έδεσσας όπως τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου. 

Το κολυμβητήριο θα ανοίξει ξανά το 2019 με νέο ανανεωμένο εξοπλισμό προκειμένου να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους κολυμβητές. Στόχος σύμφωνα με την πρόεδρο κ.Νατάσα Ιατρίδου παραμένει η δωδεκάμηνη λειτουργία, η ασφάλεια, η ποιοτική εκπαίδευση, τα εμπλουτισμένα προγράμματα όπως το Baby Swimming και το Aqua Aerobic όπως επίσης και προγράμματα επισκεπτών όπως αυτό της Edessa City Card σε μια μοναδικά κατάφυτη περιοχή του Κιουπρί δίπλα στο ιστορικό γεφύρι της αρχαίας Εγνατίας οδού. Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας στο www.edessacity.gr. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *