Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Η «επένδυση» των 15 εκατ. ευρώ για μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στο δήμο Πέλλας που δεν ήρθε ποτέ!

Τα ψάρια στο γιαλό και το… τηγάνι στη φωτιά για τη δημοτική αρχή του δήμου Πέλλας!

Ήταν Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, όταν ένα θέμα που ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, ”άναψε” τα αίματα! Αυτό της λήψης απόφασης περί συμμετοχής του Δήμου Πέλλας σε πρόταση καινοτομίας ιχθυοκαλλιέργειας.

Το θέμα είχε τεθεί και πρότερα στο ΔΣ, τον Οκτώβριο του 2014, με τον δήμαρχο να χαρακτηρίζει ως «πρόταση καινοτομίας» τη μονάδα που «θα» εγκατασταθεί. Στη συνεδρίαση του Γενάρη του ’15, υποστήριξε ότι: «χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια, προτάθηκε και προεκλογικά και έχει ωριμάσει ώστε να υλοποιηθεί»!

Η έκταση που έχει ο δήμος Πέλλας είναι νότια από το πολυκατάστημα του πρώην δήμου Κύρρου, 42 στρεμμάτων. «Το θέμα δεν είναι η συμβολική τιμή των 200-300 ευρώ για την εκμίσθωση του ακινήτου, τα 10.000 ευρώ, σε μια επένδυση με 15 εκατ. ευρώ τζίρο» είχε πει τότε ο κ. Στάμκος! Θα πρέπει να κατατεθεί η πρόταση… κοκ. είχε δηλώσει και… έτσι έμειναν όλα! Στο 34’ και μετά τα επιχειρήματα του δημάρχου προς την Αντιπολίτευση, ότι αυτή είναι μια μεγαααλη επένδυση, δεν δόθηκε έκτοτε ποτέ εξήγηση γιατί δεν ευοδώθηκε η πρόταση!

Η πρόταση αυτή είχε τεθεί σε συμβούλιο της 31 Οκτωβρίου 2014 ενώ όπως και ο ίδιος ανέφερε στο ΔΣ τέθηκε και στις προεκλογικές υποσχέσεις… έκτοτε δεν είδαμε ούτε ένα ενυδρείο με ψάρια! Είναι σαν τον πολιτιστικό οδηγό που βρίσκεται ακόμη στο τυπογραφείο, μία εξαετία μετά! Για αυτό το θέμα σε επόμενη ανάρτηση… οψόμεθα! Και το υπόγειο πάρκινγκ να το κοιτάξουν λίγο… χάλασε το ασανσέρ!


Χ.Κ.Π. / logospellas.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *