Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Έλαμψε δια της απουσίας του από το ντέρμπι ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ στέλνοντας "σαφές" μήνυμα στον Εδεσσαϊκό

Από τις συχνές παρουσίες του στα επίσημα του Δημοτικού Σταδίου Εδεσσας την τελευταία διετία, τους...


εναγκαλισμούς του με τον Πασσαλή και τις απονομές μέχρι ο πρότινος , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου "έλαμψε δια της απουσίας του" την Κυριακή από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ Γιαννιτσά.

Και ο λόγος βέβαια δεν ήταν άλλος από το ψήφισμα διαμαρτυρίας που είχε συνυπογράψει ο Εδεσσαϊκός λίγες ημέρες πριν μαζί με άλλες 15 ομάδες της Γ΄Εθνικής, για την αναδιάρθρωση, κατηγορώντας μεταξύ άλλων το Δ.Σ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μια μομφή που προφανώς δεν ...άντεξε ο Αντωνίου, ειδικά από τον Πασσαλή ....


Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos / anonym-filathlos.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *