Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Η αποστολή του Α.Σ. Γιαννιτσά για το ντέρμπι στην Έδεσσα

Πάντα οι αγώνες Έδεσσα - Γιαννιτσά έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο του νομού Πέλλας, έτσι το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

ο Α.Σ. Γιαννιτσά πηγαίνει στην Έδεσσα και με την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων , αναμένεται πάνω από 300 οπαδοί του να τον ακολουθήσουν.

Ο Δημήτρης Τομπάζης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μουρική που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Μελιτέα και τον τερματοφύλακα Καραογλανίδη που είναι στο στάδιο αποθεραπείας, ;όπως και ο νεαρός Σιταράς.

Αμφίβολοι είναι οι 2 απόντες λόγου τραυματισμού από το προηγούμενο ματς Καραγιάννης και Κοβάτσης που θα είναι όμως κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Έδεσσα ο Δημήτρης Τομπάζης είναι οι ακόλουθοι::Παπουρτζης, Κυρρου, Ιορδανίδης, Ρεις, Παπασυμεων, Ρεκος, Μπαμπαλης, Πέλκας, Κοτσαρίδης,Παντεκίδης, Κοβάτσης Ευθυμιάδης, Αθανασιάδης, Χουσεινογλου, Ζαρογιάννης, Καραγιάννης, Πετραι, Μπιγκάνος, Ζουρκος και Παντελίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *