Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

6ος Ιαματικός Ημιμαραθώνιος Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έκλεισαν οι εγγραφές του 6ου Ημιμαραθωνίου Λουτρών Πόζαρ.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην μεγάλη αυτή γιορτή μπορεί να μας βοηθήσει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο του βοηθώντας τους δρομείς και τα παιδάκια να ολοκληρώσουν με επιτυχία το στόχο τους.

Οι αγώνες βουνού 10 χλμ. , δυναμικό βάδην 4 χλμ. και 1000μ. για παιδιά δημοτικού στο φαράγγι των λουτρών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00μ.μ. και οι αγώνες δρόμου 21 χλμ. και 5χλμ. τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.
 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947070702 Παύλος Τύπος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *