Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας - Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:00 μ.μ Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο της Λέσχης για τους μικρούς μας φίλους με χειροτεχνίες, γράμμα στον Αϊ Βασίλη που θα είναι κοντά μας, face painting, παιχνίδι ξεφάντωμα, λιχουδιές και δωράκια, γιατί τα Χριστούγεννα είναι αγάπη και χαρά !! Την γιορτή θα πλαισιώσουν με χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια μουσικοί της Λέσχης...Θα χαρούμε να σας δούμε όλους κοντά μας. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!! 

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 Απο το πρωί μέλη καθώς και χορευτές της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας με τις παραδοσιακές φορεσιές θα ψάλουν τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων στους δρόμους της Αριδαίας, δίνοντας μια παραδοσιακή εορταστική νότα σε όλη την πόλη. Αναβίωση του δρώμενου των Μωμόγερων. Πρόγραμμα: 

Kυριακή 23/12/2018 στις 18:00 μ.μ στην Άψαλο Αλμωπίας. Σάββατο 29/12/2018 στις 10:00 π.μ στην Βέροια σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Κυριακή 30/12/2018 στο Ριζοχώρι Αλμωπίας στις 10:30 π.μ Σάββατο 5/1/2019 στις 19:00 μ.μ στην Αριδαία, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πλατεία της πόλης, με πλούσια ποντιακά εδέσματα τσίπουρο & κρασί δωρεάν για όλο τον κόσμο. 

Με εκτίμηση Οι Μωμόγεροι Αλμωπίας !!! Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υείαν,ευλογίαν και καλοχρονίαν !!! με εκτίμηση το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *