Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

''Πολικές'' θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα. Πού κατρακύλησε ο υδράργυρος σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Καϊμακτσαλάν

Χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου σε κάποιες περιοχές το θερμόμετρο ''κατρακύλησε''.

Στις Σέρρες, τον Πολύγυρο και τα Γιαννιτσά η θερμοκρασία κατά τις πρωινές ώρες κινήθηκε κάτω από το μηδέν (-1), ενώ στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 9 το πρωί το θερμόμετρο έδειξε 3 βαθμούς Κελσίου. Η χαμηλότερη θερμοκρασία από την αρχή της μέρας καταγράφηκε στο Καϊμακτσαλάν, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -12 βαθμούς. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στη Δυτική Μακεδονία, ο υδράργυρος το πρωί έδειξε -9 βαθμούς Κελσίου στα Γρεβενά και -8 βαθμούς στην Φλώρινα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *