Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πράσινος Χρυσός...στην ποδιά των Chef του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σαράντα και πλέον Chef του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο Ελαιοτριβείο ΚΑΜΑΡΑΚΗ!!!

Την γνωστή Επιχείρηση της περιοχής μας -Ελαιοτριβείο Καμαράκη επισκέφθηκαν 40 και πλέον σπουδαστές Chef του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές κ. Λαζαρίδη Ευστάθιο και κ. Αλέκου Χρήστο.

Επιλέξαμε για αυτή την επίσκεψή μας μια επιχείρηση που παράγει τον Πράσινο Χρυσό της χώρας ...το ευεργετικό Ελαιόλαδο.

Μια επιλογή που έχει να κάνει με την στόχευση των σπουδών στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε συστατικά με υψηλή διατροφική αξία και ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία και την ευεξία.

Αποτελεί μονόδρομο στο σύγχρονο τρόπο ζωής η ένταξη ποιοτικών Α΄ Υλών ανεξαρτήτως κόστους, στο πιάτο μας και κατ' επέκταση η στροφή και επιστροφή αν θέλετε στον μεσογειακό τρόπο διατροφής.

Αυτή την κουλτούρα υιοθετεί και η επιχείρηση Πρότυπο Οικολογικό Ελαιοτριβείο Καμαράκη και κοσμεί την περιοχή μας με υψηλά στάνταρτ προδιαγραφών και ποιότητας (εξ' ολοκλήρου inox εξοπλισμοί κλπ)

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Καμαράκη για την ξενάγηση και την μοναδική ευκαιρία που έδωσε στους σπουδαστές μας να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία με αυστηρά πρότυπα παραγωγής που διασφαλίζουν Ελαιόλαδο υψηλών προδιαγραφών.
 
Με εκτίμηση


Ο Διευθυντής του Δ. ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α.Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *