Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Πλήγμα για τον τουρισμό του Λουτρακίου Αριδαίας η στάση γνωστού μαγαζάτορα

(Καταγγελία αναγνώστη)
 
Συνέβη την πρωτοχρονιά το εξής:

Στο Λουτρακί της Αριδαίας και συγκεκριμένα στην ταβέρνα "Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ" όπως όλοι έτσι και εμείς ως τουρίστες της περιοχής πήγαμε να αλλάξουμε τον χρόνο και να διασκεδάσουμε με μουσική. Στο μαγαζί μέσα υπήρχαν και Σκοπιανοί μάλλον ήταν γκρουπ καμιά 50 άτομα. Όταν άλλαξε ο χρόνος πήρε το μικρόφωνο ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και είπε:"Χρόνια πολλά καλή χρονιά και τώρα ας μιλήσουμε και στην γλώσσα μας" και αρχίζει μιλάει Σκοπιανά και από τα λίγα που κατάλαβα είπε "να μας ζήσει η Μακεδονία μας ,η Μακεδονία του ΝΑΤΟ η Μακεδονία της Ε.Ε". είπε και άλλα που δεν κατάλαβα, από κάτω οι Σκοπιανοί χειροκροτούσαν και μετά το γύρισε πάλι στα Ελληνικά και είπε ΄΄ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα τον πρωθυπουργό μας που επιτέλους έκανε κάτι και για την "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ".

Μέσα στο μαγαζί ήταν όμως και πολλοί Έλληνες. Ένας φώναζε πήρε το παιδί του να φύγει φώναξε το αφεντικό και του τα είπε μια χαρά. Τον ακολούθησαν και άλλοι σχεδόν το μισό μαγαζί άδειασε από τους Έλληνες φυσικά που έφυγαν. Έξω από το μαγαζί ο κύριος που φώναζε συνέχισε σε έντονο ύφος να μιλάει με τον ιδιοκτήτη που άκουγα που του έλεγε "θα έπρεπε να ντρέπεσαι όλα τα κάνεις για το χρήμα" και ο κόσμος που είχε μαζευτεί τον χειροκροτούσε.


Καταγγελία από αναγνώστη του makeleio.gr

2 comments:

  1. Μην τον παρεξηγήτε. Το Λουτράκι αυτή την γλώσσα μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ !!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *