Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Μια όμορφη και λιτή εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας και Βράβευσης Αθλητών με Πανελλήνιες διακρίσεις πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στον πολύ όμορφο χώρο του καφέ – εστιατορίου ‘’Λουδίας’’ που βρίσκεται φυσικά στις εγκαταστάσεις του Κωπηλατικού κέντρου και έδρα του Ν.Ο. Γιαννιτσών.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στην 40χρονη αδιάκοπη πορεία του Ομίλου και τις διαχρονικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Δ.Σ. στο έργο του και ζήτησε από τις Τοπικές αρχές να στηρίξουν την επόμενη Διοίκηση, όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια, βοηθώντας παράλληλα και στην εξεύρεση λύσεων στα χρόνια προβλήματα. Αναφέρθηκε επίσης στις πολλές και σημαντικές επιτυχίες των Αθλητών, παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικά ανέφερε πως ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών κατά την προηγούμενη εξαετία κατέκτησε:

2 Χρυσά και 1 Ασημένιο Βαλκανικά μετάλλια.

1 Χρυσό, 4 Ασημένια και 11 Χάλκινα Πανελλήνια μετάλλια.

2 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 2 Χάλκινα σε Διεθνείς Ρεγκάτες.

2 Χρυσά σε Πανελλήνιους Αγώνες κλειστής κωπηλασίας και

1 Ασημένιο σε Σχολικό Πρωτάθλημα.

Επίσης μια 6η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Επίσης, την τελευταία τριετία εκτός των Πανελλήνιων και Διεθνών διακρίσεων, οι Αθλητές του Ομίλου ακολουθώντας πιστά το προπονητικό πρόγραμμα των δύο προπονητών του ομίλου, κατέκτησαν 48 Χρυσά, 45 Ασημένια και 48 Χάλκινα μετάλλια σε Διασυλλογικούς Αγώνες ανά την Ελλάδα.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που πήραν το λόγο με την ευκαιρία των απονομών στους Αθλητές αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στο έργο που επιτελεί ό Ν.Ο. Γιαννιτσών και δεσμεύθηκαν πως θα είναι παρόντες σε όποιο θέμα – πρόβλημα τους ζητηθεί και είναι σε θέση να συνδράμουν. Προέτρεψαν παράλληλα, εκθειάζοντας το έργο της, την νυν Διοίκηση, να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, αναγνωρίζοντας πως έχει προσφέρει τα μέγιστα καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας της.

Ο τυχερός της Βασιλόπιτας ήταν ο πολυπρωταθλητής Κωπηλασίας ΑΜΕΑ, Σταυρός Παπαδόπουλος, ο οποίος, το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί, μια αδιάβροχη κάμερα τύπου GoPro, αδιάβροχη, ευγενική προσφορά της Wind Γιαννιτσών, το πρόσφερε στους συναθλητές του για να βιντεοσκοπούν τις προπονήσεις τους και τους αγώνες.

Οι Κωπηλάτες και Κωπηλάτριες που Βραβεύθηκαν για τις Πανελλήνιες επιτυχίες κατά την προηγούμενη χρονιά ήταν:


Ζηντιρίδης-Λεωνίδης Κωνσταντίνος (1990)

1η θέση και Χρυσό μετάλλιο στον 2ο Πανελλήνιο αγώνα κλειστής κωπηλασίας

2η Πανελλήνια θέση και Ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ανδρών ΕΒ

Τσαλικίδης Βασίλειος (1999)

2η Πανελλήνια θέση και Ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ανδρών ΕΒ

3η Πανελλήνια θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ ανδρών

Μπαλλή Δάφνη (2002)

3η Πανελλήνια θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων

Αρετάκη Αννέτα (2003)

3η Πανελλήνια θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων

Παπαδόπουλος Σταύρος ΑμεΑ (1990)

2η Πανελλήνια θέση και Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ΑμεΑ

2η θέση και Ασημένιο μετάλλιο στον 2ο Πανελλήνιο αγώνα κλειστής κωπηλασίας ΑμεΑ

Επίσης Βραβεύθηκαν για τις συνολικές επιτυχίες του Ομίλου την προηγούμενη τριετία οι Προπονητές: Σπύρος Ασπρογέρακας και Ειρήνη Μυσιροπούλου

Άξια αναφοράς η συγκινητική στιγμή που η μητέρα του Πρωταθλητή Βασίλη Τσαλικίδη, Φωτεινή, πήρε τον λόγο και μίλησε για τον πατέρα της Βασίλη Κομκή, ο οποίος έφυγε από την ζωή λίγο καιρό πριν, ζητώντας με δικά του χρήματα να τυπωθούν t-shirts με το λογότυπο του Ομίλου και να μοιραστούν στους Αθλητές. Ο Βασίλης Κομκής από την Νέα Πέλλα, παππούς του Βασίλη Τσαλικίδη, αγάπησε όσο λίγοι τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών εξ αιτίας των επιτυχιών του εγγονού του. Ήταν πάντα εκεί στους αγώνες και στις προπονήσεις, στις αποτυχίες και στις επιτυχίες του Βασίλη του και συχνά συνεισέφερε οικονομικά στην προσπάθεια του.

Με απόφαση του Προέδρου του Ν.Ο.Γ. το σκάφος με το οποίο αγωνίζεται ο Πρωταθλητής μας Βασίλης Τσαλικίδης θα ονομαστεί, ‘’Βασίλης Κομκής’’.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τους Αθλητές, Γονείς, Μέλη του Ομίλου, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, όπως ο Βουλευτής Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι πρ. Βουλευτές Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης και Δάνης Τζαμτζής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πέλλας, Χρήστος Πασσαλής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέλλας, Μαρία Ζωγράφου, Γιάννης Ανδρίτσος και Πέτρος Ζέρζης, οι Αντιδήμαρχοι, Ζωή Κουτσοκώστα, Θανάσης Επιτροπάκης, Νίκος Βαλνάρης, Γιώργος Ανδρεάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Κερασόπουλος, Γιάννης Γυριχίδης, Ανδρέας Καραφυλιάς και Νίκος Σαμόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Γιαννιτσών, Σταυρούλα Γκαδάκη. Παρευρέθηκε επίσης ο ένας εκ των Ιδρυτών του Ομίλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο πρ. Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Γ. Χρήστος Στιντσούδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών, Άννα Γέργου, ο Δικηγόρος Ιορδάνης Τοπαλίδης, ο Πολιτ. Μηχανικός Χρήστος Βουτσάς και αρκετοί φίλοι του Ομίλου.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *