Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Λαογραφικός Σύλλογος Ποντίων Αψάλου: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές, συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της προδοσίας της Ελληνικότητας της Μακεδονία μας

Στην καρδιά της Μακεδονίας στην Αψαλο του νομού Πέλλας το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του λαογραφικού συλλόγου Ποντίων σύσσωμοι καταδικάζουν τη κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από τους βουλευτές της Ελληνικής Βουλής και δη από βουλευτές του Νομού μας.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη και δυσαρέσκεια, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα της υπεράσπισης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας δεδομένου ότι και οι πρόγονοι μας Έλληνες Πόντιοι, ήρθαν πολύ πριν την ανταλλαγή για να υπηρετήσουν εθελοντικά στον αγώνα της απελευθέρωσης της Μακεδονίας μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος τους (1904-1908). Ο Σύλλογος μας δίνει τον δικό του αγώνα για να κρατήσει ακέραιες τις αξίες, τις παραδόσεις, τα ήθη, την ιστορία και την αγάπη για την πατρίδα Ελλάδα, που μας κληροδότησαν οι Πρόσφυγες ‘Έλληνες Πόντιοι προγονοί μας οι οποίοι κατέφθασαν εδω μετά την υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμών.

Κηρύσσουμε λοιπόν ανεπιθύμητους τους βουλευτές και πολιτευτές σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις μας καθώς συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της προδοσίας της Ελληνικότητας της Μακεδονία μας.

Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *