Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο Θανάσης Γιώτας από τον Άρη Παλαιοχωρίου στα Γιαννιτσά

Ακόμα μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τα Γιαννιτσά που προχώρησε αιφνιδίως και άμεσα στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του καραογλανίδη που ίσως μείνει εκτός για 20 μέρες και την στράτευση του Παπουρτζή μένοντας ουσιαστικά η ομάδα μόνο με τον έμπειρο Κύρου και τον 14χρονο ταλαντούχο Τοψή, Ο συνδυασμός όλων αυτών ανάγκασε την η διοίκηση του Τεο Δανιηλίδη ενόψει του μαραθώνιου αγώνων Κυριακής, Τετάρτης που θα δίνει η ομάδα για 2 μήνες περίπου να προβεί σε αυτήν την μεταγραφή , για να καλύψει και άλλο την κομβική αυτή θέση.

Ο 25χρονος πορτιέρο Θανάσης Γιώτα που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Παλαιοχωρίου μετά την επιστροφή του Τάσου Καρακούτση στην ομάδα της Χαλκιδικής, Τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των Γιαννιτσών και υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Α.Σ. Γιαννιτσά.

Ο Θανάσης Γιώτας γεννήθηκε στις 27-8-1994 έχει ύψος 1:93 και Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα από όπου ξεκίνησε και ποδοσφαιρικά , Αιολικό, ΑΟ Καρδίας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου . Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας έχει πολλές παραστάσεις από Β' και Γ' εθνική.

Στις πρώτες τους δηλώσεις στην ομάδα ο Θανάσης μεταξύ άλλων τόνισε “ Ήρθα σε μια πολύ δυνατή ομάδα που η βαθμολογική θέση της είναι πλασματική, έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδος να μπορέσω και σε προσωπικό επίπεδο να διακριθώ”


Ο Α.Σ. Καλωσορίζει τον Θανάση στην μεγάλη οικογένεια του και του εύχεται υγεία και τα καλύτερα με την ομάδα μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *