Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Εκδήλωση απονομής βραβείων διαγωνισμού ζωγραφικής παιδιών Δημοτικών Σχολείων Δήμου Σκύδρας

Η εταιρεία BIOSOLIDS SA που δραστηριοποιείται στην περιφέρεια του Δήμου Σκύδρας με αντικείμενο την παραγωγή βελτιωτικών εδάφους πραγματοποίησε το Δεκέμβριο του 2018 παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας χριστουγεννιάτικης κάρτας της εταιρείας ζητώντας παράλληλα την υποβοήθηση του Δήμου Σκύδρας ως προς την ενημέρωση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων προκειμένου να συμμετάσχουν σ΄αυτόν.

Ο τίτλος του διαγωνισμού ήταν «Χριστούγεννα – Ευχές για το νέο έτος 2019».

Η Επιτροπή της Εταιρείας που αξιολόγησε τις ζωγραφιές των πενήντα παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κατέληξε στο εξής αποτέλεσμα:

1ο Βραβείο στη Φωτεινή Λεριά μαθήτρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.

2ο Βραβείο στην Κίστογλου Ευδοκία μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Μανδάλου.

3ο Βραβείο στον Χαράλαμπο Δουμανίδη μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Καλής.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων – επάθλων στα παιδιά θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σκύδρας την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 κι ώρα 14:00΄ και μπορεί να παρευρεθεί κάθε ενδιαφερόμενος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *