Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Αήττητο συνεχίζει το Παιδικό τμήμα του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με νέα νίκη επί του Αετού Κιλκίς

Με εντός έδρας νίκη έκλεισε για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 24/02/2019, στο κλειστό Γυμναστήριου Γιαννιτσών, κερδίζοντας την ομάδα του Αετού Κιλκίς με σκορ 64-36 παραμένοντας αήττητο για άλλη μία αγωνιστική.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Μέγας πήρε κεφάλι στο σκορ δείχνοντας τις προθέσεις του και κατάφερε να το κρατήσει μέχρι και το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα με όμορφο και γρήγορο μπάσκετ κατάφερε να κάμψει την αντίπαλη άμυνα και να προηγηθεί με 34-18.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους διευρύνοντας συνεχώς την διαφορά. Το παιχνίδι τελείωσε με νικητή τον Μέγα με σκορ 64-36.

Ο Σύλλογος των Γιαννιτσών συνεχίζει πλέον αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κάτι το οποίο τον θέτει φαβορί για νικητή του ομίλου.

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων, τόνισε :

Χαριτίδης Χ. : «Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο. Σήμερα ήμασταν επιπόλαιοι αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Κάναμε πολλά λάθη, κυρίως στην μεταφορά της μπάλας, αλλά και πολύ κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Αξιοποιήσαμε το γεγονός ότι έχουμε δουλέψει πολύ τον αιφνιδιασμό μας και αυτό είναι που μας έδωσε πολλούς εύκολους πόντους. Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρήκε αήττητους αλλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι. Έχουμε ακόμα δρόμο και πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Χρειαζόμαστε δουλειά, αφοσίωση και υπομονή για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Τέλος να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές του Κιλκίς για την προσπάθεια τους και την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο αλλά και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».


Τα δεκάλεπτα: 20–08, 14–10, 22–12, 10–06.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: 

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης – Ι. Κασιμίδης): Στεργιόπουλος Π. 17π, Παρτσαλάκης Σ. 7π, Πέτσος Θ. 27π, Χαλόφτης Γ., Μπάτσιος Ν., Παπαδόπουλος Γ. 5π, Καρουλίδης Ι. 8π, Τζανέτης Σ., Χατζής Δ., Βαιραμίδης Κ., Μιτσάγγας Π., Μήλιος Α.

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς: (Προπονητής :Κόγιας Θ.): Χειμωνίδης Δ., Θωμαίδης Γ. 4π, Γκιόκα Ν., Παπαθεοδώρου Δ. 2π, Βαταμίδης Σ. 12π, Ναστούδας Β. 8π, Μπουρουτζάκης Χ. 2π, Κατσαρός Α. 2π, Λυρτζής Γ. 6π, Αμοιρίδης Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *