Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σάκης Καλαϊτζίδης Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας

Η ομάδα των Ειδικών Συνεργατών του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου ολοκληρώθηκε με τον Μηχανολόγο Μηχανικό Αθανάσιο Καλαιτζίδη.

Ο Κλεισθένης πρόσθεσε άλλους δύο ειδικούς συνεργάτες με σκοπό την στελέχωση του γραφείου του Δημάρχου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, "σήμερα στην πρώτη μας συνεργασία κατάλαβα ότι έχει πολύ μεγάλη διάθεση να βοηθήσει σε θέματα της αρμοδιότητάς του.Συμμετείχε σε σύσκεψη για την προετοιμασία της δημοπράτησης του καταστήματος στο Δασάκι. Μαζί με τον Πολιτικό Μηχανικό Μπελιοβάνη Πολυχρόνη θα προετοιμάσουν και τη Μελέτη Ανάπλασης του χώρου πρασίνου. Στόχος μας να παραδώσουμε στους δημότες έναν πνεύμονα πρασίνου στην πόλη της Αριδαίας. Αθανάσιε, καλή σταδιοδρομία!!"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *