Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της φοιτήτριας στα Γιαννιτσά

Βρίσκεται στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών

Τέλος στη ζωή της απειλεί να δώσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή της φοιτήτριας που στις 28 Νοεμβρίου του 2016 αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Ant1, η γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών και καταγγέλλει καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.

Η μητέρα της φοιτήτριας υποστηρίζει ότι η κόρη της αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν. Υποστήριξε μάλιστα ότι η κόρη της είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια της φοιτήτριας είχε καταθέσει στοιχεία για ένα ύποπτο άτομο που φέρεται να είναι φωτογράφος και προφασιζόταν ότι ήθελε να προωθήσει την 22χρονη στο χώρο του μόντελινγκ. Όμως η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας είχε λόγους να πιστεύει ότι δεν ήταν φωτογράφος, αλλά φοιτητής στα Χανιά και είχε πείσει την 22χρονη ότι μπορεί να την κάνει μοντέλο. «Έτσι την τραβούσε φωτογραφίες που κάποιες από αυτές ήταν γυμνές και κάποιες ημίγυμνες». Η μητέρα της Λίνας είχε υποστηρίξει ότι αυτό το άτομο δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της στο προσωπικό ιστολόγιο της χωρίς την άδειά της με αποτέλεσμα να τις οικειοποιηθούν επιτήδειοι και στη συνέχεια να την εκβιάζουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει η οικογένεια η 22χρονη φοιτήτρια εκβιαζόταν πάνω από επτά άτομα τα οποία της έλεγαν «στείλε μας κι άλλο υλικό αλλιώς θα δημοσιεύσουμε κι άλλες φωτογραφίες σου».

Περισσότερα σε λίγο…..





απο το logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *