Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Γιάννης Ιωαννίδης

Επιβεβαίωσε σε ερώτηση της εφημερίδας NEA ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ιωαννίδης, ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας με κανέναν συνδυασμό. 

Ο ίδιος λοιπόν κλείνει μια πορεία 9 ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση που σαφώς και μπορεί να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη. Άλλωστε η πορεία του την περίοδο 2011-2014 ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών θεωρείται πολύ σημαντική καθώς την εξυγίανε από τα χρέη των παρελθόντων ετών, κάτι που του έχει αναγνωρίσει και η σημερινή δημοτική αρχή. 

Ο Γιάννης Ιωαννίδης(Τσέχος) εκλέγεται με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη ο όποιος όμως φέρεται διατεθειμένος να δοκιμάσει να επανέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας. Ο κος Ιωαννίδης έχει δηλώσει ότι παραμένει στο πλευρό του Δημήτρη Πασόη ως φίλος αλλά δεν επιθυμεί να κατέλθει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος. 

Τέλος ο ίδιος ευχαριστεί όλους εκείνους τους πολίτες που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τονίζοντας ότι χρέος του αυτοδιοικητικού είναι να υπηρετεί τους πολίτες και όχι να αντιλαμβάνεται την εξουσία ως λάφυρο. 
απο το meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *