Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε η εκλογή αντιπροσώπων της Πέλλας για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3-3-2019 η εκλογή αντιπροσώπων της Πέλλας, για το 2ο Συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ., που θα διεξαχθεί στις 30 -31/3/2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας-Πειραιάς.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα πέντε εκλογικά κέντρα που είχαν οριστεί (Αριδαίας-Γιαννιτσών-Εδεσσας-Κρύας Βρύσης-Σκύδρα).

Η μεγάλη συμμετοχή μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. στις διαδικασίες, έχει ως αποτέλεσμα την εκλογή μεγάλου αριθμού αντιπροσώπων.

Τα τελικά αποτελέσματα εστάλησαν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η οποία αφού λάβει υπόψη της όλα τα δεδομένα (ποσόστωση-νέοι-επίτευξη του μέτρου συμμετοχής) θα εκδώσει τον τελικό κατάλογο των αντιπροσώπων του Νομού ανά Δήμο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *