Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Γεμάτα αγωνιστικές δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο για το Τμήμα Basketball του ΜΑ Γιαννιτσών

Με ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις συνεχίζει τις δραστηριότητες της το τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών. 

Το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου ανοίγει την αυλαία των αγώνων το Σάββατο 16/01/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών όπου υποδέχεται την ομάδα του «Αιγινιακού» για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Στην συνέχεια το παιδικό τμήμα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του συλλόγου την Κυριακή 17/03/2019 και ώρα 14:30 και θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας με την ομάδα του «ΑΟΚ Γουμένισσας». Την σκυτάλη της αγωνιστικής θα πάρουν από το παιδικό τμήμα οι Βενιαμίν του Συλλόγου που συμμετέχουν στο τουρνουά προμίνι που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ. με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου»την Κυριακή 17/03/2019 και ώρα 18:00 με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Φ.Ο. Αριδαίας». 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *