Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Θεόδωρου Θεοδωρίδη

Η «Πέλλα Μπροστά», ο συνδυασμός του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ξεκίνησε τον Ιανουάριο ένα δυναμικό αγώνα για τη δημιουργίας ενός νέου, σύγχρονου Δήμου που θα βρεθεί και πάλι δίπλα στους κατοίκους του Δήμου Πέλλας, έτοιμος να δώσει λύσεις όπου χρειάζεται, να δημιουργήσει και να εμπνεύσει.

Σε μια εποχή όπου ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέες καινοτόμες, «φρέσκες» ιδέες και διάθεση για προσφορά, η «Πέλλα Μπροστά» βγαίνει μπροστά με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις τις οποίες καταρτίζουμε σε συνεργασία με τους κατοίκους από τις επισκέψεις που πραγματοποιούμε.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στην κοινωνία του Δήμου μας, νέοι άνθρωποι αλλά και άνθρωποι με εμπειρία στα κοινά με κοινούς στόχους και όνειρα.

Η «Πέλλα Μπροστά» ξεκινά από σήμερα, μια συμβολική ημέρα για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία, την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Σκοπός του συνδυασμού δεν είναι να μπει σε ένα παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων ή σε μία πλειοδοσία ονομάτων. Η κοινωνία πλέον αναζητά λύσεις μακριά από αποτυχημένες συνταγές. Ζητά ανθρώπους που θα μιλήσουν θετικά, θα προτείνουν συγκεκριμένα πράγματα και θα είναι σε θέση να σηκώσουν τα μανίκια, να πιάσουν δουλειά και να πάνε την «Πέλλα Μπροστά»

Τους ευχαριστούμε για το δυναμικό τους παρών, για την αγάπη τους για τον τόπο μας, την πρόθεσή τους να εργασθούν για αυτόν, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν και οι επόμενοι υποψήφιοι Δημοτικοί, αλλά και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού μας

Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι κ.κ.:


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Χοροδιδάσκαλος

ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Αγρότης – Μέλος ΔΣ Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Έμπορος - Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δικηγόρος – Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Ν.Τ. Πέλλας ΑΔΕΔΥ, Πρόεδρος Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας

ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γεωπόνος – Ελεύθερος Επαγγελματίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *