Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Μεγάλη νίκη του Αεροπού ManDynamic επί του Δούκα

Σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ η ομάδα της πόλης,πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Δούκα και πήρε πλεονέκτημα για την 4η θέση των play offs.

Πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα ,είχαν οι παίχτες του Γιάννη Πιλαλίδη και επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό και πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας στο σκορ.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα από τους φιλάθλους και από τον επίσημο χορηγό, που ήταν παρών στο γήπεδο.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον έφορο της ομάδας Μάκη Ρόμπη μας δήλωσε τα εξής:

"Στα δέκα χρόνια ,που είμαι συνεχόμενα στον πάγκο του Αερωπού ManDynamic τώρα πια, κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και μια άνετη νίκη, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Δούκας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μας, που κατέθεσαν ψυχή και καρδιά, για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.Ο κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο,ήταν μικροί και μεγάλοι,γυναίκες και άντρες και ήταν ο 8ος παίχτης μας στον αγώνα.

Επίσης ευχαριστώ και τον επίσημο χορηγό μας ManDynamic που ήταν παρών στο γήπεδο και μας στηρίζει και ως χορηγός αλλά και ως φίλαθλος."



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 33-20

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 6-2, 10-6, 13-8, 14-8, 17-11 (ημχ.) 20-13, 23-14, 25-17, 27-18, 30-19, 33-20

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 3, Μαυρόπουλος, Μαυροδουλάκης 2, Τζουβάρας Θ. 3, Κράλλης 5, Θεοδωρόπουλος 3, Δημάκης 5, Μπάρμπας, Βαφείδης 1, Μισαηλίδης 4, Κεσίδης 4, Κυριακού 3, Αρβανιτίδης, Λιόφης, Λάππας.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κωστής Μπούνας): Παπαπούλιος 2, Αϊβαλιώτης 1, Πολύδωρος 4, Μπραουδάκης, Ταουσάνης 2, Ντούνης 1, Σαμαράς, Λιόλιος 4, Ζιβούλοβιτς 4, Τζανιδάκης, Τσακούλης, Κλεώπας, Κολλύρης, Κεδέρης 2.

Διαιτητές: Κατσίκης-Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 2/4-1/4, Κόκκινη κάρτα: Μαυροδουλάκης 45.46

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 23.58 του αγώνα έσβησε ο πίνακας του σκορ. Μετά από διακοπή πέντε λεπτών ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο 45.46 του αγών αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αθλητής της Α΄ομάδας Μαυροδουλάκης Σταύρος για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο δεν κρατήθηκε».
 
 
απο τα edessaika.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *