Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση Προέδρου της Θύελλας Σαρακηνών για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Μια ιδέα που κυοφορήθηκε πριν απο τρία χρόνια και αρχικά φάνταζε σαν ουτοπία, σήμερα πήρε σάρκα και οστά μιάς και η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία!!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Νικο Νικου (φροντιστής), Xρήστος Πέτση (γενικός αρχηγός), Νίκο Ρώσση (ταμίας και υπεύθυνος ιματισμού) καθώς και τους Μηνά Τζιούτζη, Γιώργο Τράικο (Βαντσικ), Γεράσιμο Γραικό, Νίκο Τζιούτζη, Δημήτρη Καρρά που αγκάλιασαν και υιοθέτησαν το όραμα μου, όντας αρωγοί της προσπάθειας αυτής.

Για την συνέχεια να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση οτι η ομάδα δεν αλλάζει ούτε έδρα, ούτε όνομα, ούτε ΑΦΜ και θα αγωνιστεί κανονικά στην επόμενη κατηγορία δίνοντας έμφαση σε παιδιά του Ν.Πέλλας για την στελέχωση της.

Τέλος νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω πως εξ´ αρχής οι προθέσεις μου ηταν αγνές και σκοπό έχω να βοηθήσω τον τόπο μου απο όποιο μετερίζι μπορέσω... και έτσι θα συνεχίσουμε ρομαντικά,ανυστερόβουλα και με όραμα για έναν τόπο που αγάπησα απο παιδί και δεν θα πρόδιδα ποτέ σβήνοντας την ιστορία της ομάδας που δημιούργησαν οι παππούδες μας αναζητόντας δόξα και εφήμερες ψευδαισθήσεις αναγνωρισημότητας και αποθέωσης... εξάλλου πότε μου δεν υπηρέτησα την ματαιοδοξία.


Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Αταλασίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *