Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Χρήστος Δημητριάδης: Να είναι ξεκάθαροι όλοι οι συνδυασμοί του Δήμου Έδεσσας για το ιστορικό ψέμα της δήθεν «σλαβικής Μακεδονίας»

Επ ευκαιρία της επετείου της 25 ης Μαρτίου, η Νέα Πρόταση Πολιτών Έδεσσας Βεγορίτιδας τιμά τους αγωνιστές του 1821 που χύσανε το αίμα τους για την Ελευθερία της πατρίδας μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και καλούς αγώνες για την ανατροπή της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και των συνεπειών της.

Δηλώνουμε ως Νέα Πρόταση Πολιτών Έδεσσας-Βεγορίτιδας ότι θα αγωνιστούμε για την λύση της με βάση την ιστορική αλήθεια που διατρανώνουν όλοι οι ιστορικοί Παγκοσμίως. Δεν μπορούμε να ζούμε σε ένα ιστορικό ψέμα περί δήθεν «σλαβικής Μακεδονίας» και αυτό να το κληρονομήσουν τα παιδιά μας.

Ζητούμε όλοι οι συνδυασμοί που θα κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 ης Μαΐου στον Δήμο Έδεσσας, να είναι ξεκάθαροι στον εκλογικό στίβο, πρωτίστως στο θέμα αυτό. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν μας επηρεάζει, κάνουν μέγα λάθος. Ζούμε σε μια περιοχή ευαίσθητη, με ιστορικές μνήμες και δεν μπορεί με τίποτε να κρυφτεί η ιστορική αλήθεια. Πρέπει να γνωρίζουν οι αρχηγοί των συνδυασμών που τηρούν σιωπηλή στάση, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας τάσσεται κατά της συγκεκριμένης συμφωνίας των Πρεσπών. Αρκετά προβλήματα έχουν, δεν θέλουν και άλλα. Πάρτε θέση κύριοι. Ο κόσμος θέλει να ξέρει τα πιστεύω όλων μας και πολύ περισσότερο των υποψήφιων Δημάρχων, για να ψηφίσει.


Εκ του γραφείου τύπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *