Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Γιάννη Τσεπκεντζή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε την Τετάρτη 27-3-2019 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας στα γραφεία του Συλλόγου στην Έδεσσα.

Η πρόεδρος κ. Γκόγκου Βασιλική και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Γιάννη Τσεπκεντζή για τις δραστηριότητες του συλλόγου και ειδικότερα για τις δραστηριότητες του συλλόγου και τα προβλήματα των εργαζομένων στο Δήμο Έδεσσας και στα Νομικά του Πρόσωπα.

Οι εργαζόμενοι συζήτησαν το πρόβλημα της δικαστικής δίωξης από τον Δήμαρχο, των εργαζομένων της Δημοτικής επιχείρησης Καταρρακτών, συνδικαλιστών και αλληλέγγυων, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη και εκδικητική, παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δικαιώθηκαν. Καυτηρίασε επίσης την αντίστοιχη στάση της νυν Δημοτικής Αρχής απέναντι σε εργαζόμενους (του ΕΥ ΖΗΝ, καθαρίστριες, μαγείρισσες , οδηγοί κλπ). 

Γενικά ο κ. Τσεπκεντζής τοποθετήθηκε κατά της εχθρικής στάσης της Διοίκησης απέναντι στους εργαζόμενους. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και κοινής δράσης με τους εργαζόμενους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών και αυτό αντικειμενικά θα αντανακλά στο παραγόμενο έργο.

Συζητήθηκε επίσης το γεγονός ότι ο Δήμος Έδεσσας τα τελευταία χρόνια ιδιωτικοποίησε την καθαριότητα. Το έργο της καθαριότητας έχει ανατεθεί σε εργολάβο, με χρήση των απορριμματοφόρων και του εξοπλισμού του Δήμου. Μεγάλο μέρος του εξοπλισμού έχει απαξιωθεί μετά από χρόνια αχρησίας. Το κόστος θα πρέπει να ερευνηθεί διότι επιβαρύνει ως ανταποδοτικά τέλη τους Δημότες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Έδεσσας με την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Οι τουριστικοί πόροι της Έδεσσας μοιάζει να έχουν εγκαταλειφθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Ο κ. Τσεπκεντζής, ανέπτυξε το δικό του πρόγραμμα για την ανάδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας για τουρισμό τεσσάρων εποχών. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *