Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση 4 υποψηφίων του συνδυασμού "Αλμωπία Ψηλά"

Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα της κ. Ζιάμπρα Βασιλικής ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό μας , «Αλμωπία Ψηλά».

Ένας άνθρωπος που έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης καθώς και εκφρασμένες ευαισθησίες για την τοπική αυτοδιοίκηση .Ένας νέος άνθρωπος που έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας!

Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας !




Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 24 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων , ως επικεφαλής του δημοτικού ψηφοδελτίου 'Αλμωπία Ψηλά' έχω την τιμή να σας ανακοινώσω τους επόμενους 3 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Το σύνολο της παρουσίασης θα ολοκληρωθεί άμεσα σε αντίστοιχα δελτία τύπου , αφού έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση του ψηφοδελτίου σε ποσοστά που αγγίζουν το 90%. Όπως διαφαίνεται από τα ονόματα , το ψηφοδέλτιο θα εκφράζει το σύνολο της κοινωνικής διαστρωμάτωσης της Αλμωπίας , συμπεριλαμβάνοντας νέους και νέες , επιστήμονες , αγρότες , επαγγελματίες καθώς επίσης και άλλους ενεργούς πολίτες.

*Τσαουσίδης Γεώργιος


*Φωτίου Κρυσταλένια


*Μασλάρης Ιωάννης


Με τιμή,

Παρούτογλου Νικόλαος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλμωπίας

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *