Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Συμμετοχή του ΦΟ Αριδαίας σε αγώνα στίβου

Την Κυριακή 14 Απριλίου στην Νάουσα διεξήχθη ο 1ος αγώνας του διασυλλογικού πρωταθλήματος (δρομικό τέτραθλο) για τις ηλικίες κάτω των 14 χρόνων. 

Ο Φ.Ο. Αριδαίας επέστρεψε μετά από καιρό στην διοργάνωση αυτή έχοντας μάλιστα πολυπληθή ομάδα 10 παιδιών. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα 60 μ., στο άλμα εις μήκος, στο VORTEX (κάτι σαν μπαλάκι) και στα 1200μ αντοχής. 

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κυριάρχησε το αγωνιστικό πνεύμα, η ευγενής άμιλλα και τα χαμόγελα με τα παιδιά να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν τους συναθλητες τους με κάθε ευκαιρία. Με την σειρά κατάταξης αγωνίστηκαν: Παντη Ελεάνα - 14 στο σύνολο 51 κοριτσιών 

Γεσιου Σοφία - 5η στα 60 μ.
Πλέσκα Μαρία 
Σιάλη Δανάη 
Πέικου Εριφύλλη 
Πλέσκα Αλίκη 
Καρπούζη Μαριάννα 
Σοφιανίδου Μαρία 
Κώτσου Ραφαηλια 
Ξανθάς Χρήστος 


Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *