Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Δεν θα συμμετέχει στις εκλογές η «Νέα Πρόταση Πολιτών Έδεσσας – Βεγορίτιδας»

Η «Νέα πρόταση Πολιτών Έδεσσας-Βεγορίτιδας» ανακοινώνει ότι δεν θα μετάσχει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Έδεσσας για λόγους πέραν των δυνάμεων της, δεδομένου ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν της το επιτρέπουν, ούτε και η εξάρτηση της από διάφορα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Η παράταξη θα συνεχίσει να υπάρχει ως κίνηση πολιτών, θα παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στον Δήμο Έδεσσας και την γύρω περιοχή με κριτική και προτάσεις. Ακόμη θα λειτουργεί με παραγωγή έργου αλλά και θέσεων μέσα από την λειτουργία της οκταμελούς διοικούσας επιτροπής. Επικεφαλής ωστόσο παραμένει ο κύριος Χρήστος Δημητριάδης.

Τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Πρότασης Πολιτών είναι ελεύθερα να μετάσχουν και να ψηφίσουν κατά βούληση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *