Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Συνεχίζει στην ομάδα των Γιαννιτσών και τη νέα χρονιά ο Καβακάς

Τα βρήκαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια, ο πρόεδρος των Γιαννιτσών Τεο Δανιηλίδης και ο τεχνικός της ομάδας Τίμος Καβακάς, η συμφωνία πραγματοποιήθηκε και σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας των 2 πλευρών.

Έτσι ο Καβακάς θα συνεχίζει να καθοδηγεί την φιλόδοξη για τη νέα χρονιά ομάδα των Γιαννιτσών.
Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες είχαν αίσιο τέλος, μια που υπήρχε άριστη συνεργασία όλη την χρονιά των 2 πλευρών και κοινή θέληση για συνέχεια της συνεργασίας, έτσι και έγινε, παραμένοντας στο “τιμόνι” των Γιαννιτσών και για τη νέα περίοδο ο Θεσσαλονικίος τεχνικός Τίμος Καβακάς.
Αναμφισβήτητα ο Τίμος Καβακάς αποτελεί ένα πολύ ηχηρό προπονητικά όνομα με θητεία στην Super League και οι διοικούντες των Γιαννιτσών που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα τους, ήθελαν ένα τέτοιο όνομα να συνεχίσει να κοουτσάρει τον σύλλογο τους.

Ο Τίμος Καβακάς ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νομό Πέλλας, μια που ξεκίνησε την πλούσια προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, ενώ στο παρελθόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ομάδες όπως Xαλκιδα ,Λάρισα, Λαμία, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Βέροια, Πλατανιάς, Τρίκαλα, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου κ.α.

Ο Τίμος Καβακάς μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε μεταξύ άλλων ” Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα των Γιαννιτσών, οι διοικούντες, έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και αυτό έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου, να παραμείνω.

Είχαμε μια άριστη συνεργασία όλη την χρονιά, με όλη την διοίκηση της ομάδας, θέλω η ομάδα τη νέα χρονιά να παίζει πολύ καλό ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, που θα το χαίρεται όλος ο φίλαθλος κόσμος.”


Γ.Χ. / Matiespellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *