Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Πόθεν έσχες: Προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής δηλώσεων

Τελευταία ημέρα υποβολής πόθεν έσχες σήμερα Τρίτη (30/04) και το ηλεκτρονικό σύστημα της υπηρεσίας αντιμετωπίζει προβλήματα, προφανώς γιατί είναι φορτωμένο και όλοι σπεύδουν τελευταία στιγμή για να υποβάλουν τη δήλωσή τους.

Κατά τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης πόθεν έσχες ηλεκτρονικά, το πρώτο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι υπόχρεοι είναι η αδυναμία να ανοίξουν την ήδη αποθηκευμένη δήλωσή τους, προκειμένου να συμπληρώσουν στοιχεία και να προχωρήσουν στη συνέχεια στη διαδικασία επιβεβαίωσης της ορθότητας των στοιχείων τους.

Σε δεύτερο χρόνο εμφανίζονται προβλήματα στη διαδικασία οριστικοποίησης της δήλωσης. Σε αυτή την περίπτωση καθίσταται αδύνατο να οριστικοποιήσει την δήλωση ο/η σύζυγος του/της υπόχρεου με αποτέλεσμα η δήλωση να φαίνεται ότι είναι σε εκκρεμότητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι υπόχρεοι μπορούν να στείλουν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα εντός της πλατφόρμας του πόθεν έσχες στην υπηρεσία υποστήριξης και οι υπάλληλοι θα τον καλέσουν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για διευκρινήσεις και βοήθεια.

Υπάλληλοι πάντως της υπηρεσίας επιβεβαίωσαν ότι το σύστημα σήμερα, τελευταία μέρα υποβολής, είναι φορτωμένο. Εφόσον οι δηλώσεις οριστικοποιηθούν σήμερα, οι υπόχρεοι έχουν περιθώριο μέχρι τις 30 Μαΐου να κάνουν διορθώσεις, χωρίς την πληρωμή παραβόλου.Πηγή: Cnn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *