Τρίτη 30 Απριλίου 2019

«MAN DYNAMIC» - Εδεσσαϊκός: Στον arena fm ο πρόεδρος Πέτρος Νίκου

Ο πρόεδρος της «MAN DYNAMIC», Πέτρος Νίκου, εταιρείας που είναι βασικός οικονομικός υποστηρικτής στον Εδεσσαϊκό.. 

(χορηγός μπροστά στη φανέλα), ενώ έχει εμπλακεί ως σπόνσορας και στον Αερωπό Έδεσσας (που βγήκε 4ος πανελληνίως στο χαντμπολ και θα παίξει στην Ευρώπη),μίλησε στον «arenafm.gr» για τις διακρίσεις των «τριαινοφόρων», με το φετινό Κύπελλο και υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει αρωγός και τη νέα σεζόν, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες: «Η MAN DYNAMIC είναι μια αμιγώς εδεσσαϊκή εταιρεία, που είναι κοντά στον αθλητισμό της πόλης και βοηθά. Με πυλώνα τον Εδεσσαϊκό στο ποδόσφαιρο, όπου είμαστε επίσημα βασικοί χορηγοί. Στηρίζουμε την ομάδα, που είναι σε πιο ψηλό επίπεδο, αλλά και με χορηγίες σε μικρότερες. Αναγνωρίζουμε ως εταιρεία την προσπάθειά του για να βοηθήσει και νέους της πόλης και θέλουμε να τους προωθήσουμε στον αθλητισμό. Άλλωστε και ως εταιρεία έχουμε αντικείμενο την αποκατάσταση. Βρίσκουμε εργασία και προωθούμε την απασχόληση. Μας ενδιαφέρει η εκμίσθωση προσωπικού, διαθέτουμε εργαζόμενους σε εταιρείες, όπως καφέ, ξενοδοχεία, τουριστικά, αλυσίδες εστίασης κ.α. Οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη απασχόλησης και προσωπικού».


ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»

Για να συνεχίσει ο Πέτρος Νίκου: «Η προσπάθεια της ομάδας ευτυχώς έχει αποτέλεσμα για τον Εδεσσαϊκό, που πήρε το Κύπελλο Πέλλας. Με τη διοίκηση του Εδεσσαϊκού έχουμε άμεση σχέση και καλή συνεργασία, ειδικά με τους κ.κ. Πασσαλή, Ρυσάφη και Πόζαρλη. Είμαστε φίλοι, παραπάνω από συνεργάτες. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες παικτών, τεχνικού τιμ και διοίκησης. Είναι ιστορική ομάδα, που αντιπροσωπεύει επάξια το νομό. Έχει απτά αποτέλεσμα, τους συγχαίρουμε για το τρόπαιο και μακάρι να έχει νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον αυτή η ομάδα, όπως παλιά. Είμαστε πεπεισμένοι γι’ αυτό και ευχαριστούμε για τη στήριξη και τον κόσμο. Η κοινή επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία, είμαστε ευχαριστημένοι όλοι και μπορώ να πω ότι παραμένουμε αρωγοί του Εδεσσαϊκού και του χρόνου. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, για να γίνει ξανά μεγάλος με τη δική τους τεχνογνωσία και συστρατευόμαστε στις δυνάμεις τους».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *