Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση: Τέλος από τον Αλμωπό Αργυρίου, Κυριακίδης και Τσεκάϊ

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας ανακοινώνει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών Ανέστη Αργυρίου, Κώστα Κυριακίδη και Ρομάριο Τσεκάϊ.

Ο Αλμωπός, ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας τους.

Επιπρόσθετα, η ομάδα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις οποίες συμμετέχουν και τα παιδιά της δεύτερης ομάδας που αγωνίστηκαν φέτος στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία με τον Άρη Υδραίας. Το τέλος των προπονήσεων είναι προγραμματισμένο για τις 15 Μαΐου με πιθανότητα διοργάνωσης κάποιου φιλικού αγώνα πριν απο αυτό.

Τέλος, ο Αλμωπός Αριδαίας & η Ακαδημία του, εύχεται το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων και να χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

Καλό Πάσχα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *