Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Νίκη και το τμήμα Προμίνι του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με επικράτηση επί του ΕΓΣ Ζαφειράκη Νάουσας

Με μεγάλη εκτός έδρας νίκη τελείωσε το Τουρνουά Προμίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών το Σάββατο 13/04/2019, στο κλειστό Γυμναστήριο Νάουσας, κερδίζοντας την ομάδα του Ζαφειράκη με σκορ 46-51.

Τα δεκάλεπτα: 11–12, 15–08, 12–17, 08–14.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Κωφίδης Σ., Αλατζίδης Ε., Μιχαηλίδης Κ., Μαργαρίτης Τ., Αναστασιάδης Π., Κατσούλας Ρ., Στόιτσης Α., Παπαδόπουλος Κ., Σωτηρίου Γ.,Ζαρογουλίδης Κ.

ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας : (Προπονητής :Τούφας Η.): Σιδηρόπουλος Α., Μέσκος Α., Πουρλίδας Β., Ζιάκης Γ., Παπαπέσιος Ν., Σατίκογλου Κ., Σπανέλης Π., Καρατσιώλης Χ., Μίσκος Δ., Κολτσιδάκης Π., Τσάνε Α., Δάιος Κ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *