Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Με άρωμα γυναίκας η νέα ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού Πέλλα Μπροστά του Θεόδωρου Θεοδωρίδη

Πέντε νέα ονόματα με άρωμα γυναίκας τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο νίκης, της προοπτικής, της αλληλεγγύης, της ενότητας για να πάμε την «Πέλλα Μπροστά».

Πέντε γυναίκες με διάθεση για προσφορά, που ζουν και δραστηριοποιούνται στην κοινωνία του Δήμου Πέλλας, γυναίκες που έχουν διάθεση να βοηθήσουν – ανάλογα με τις δυνάμεις τους – για ν’ αλλάξουμε τις ζωές μας.

Τις ευχαριστούμε για το δυναμικό τους παρών, για την αγάπη τους για τον τόπο μας, την πρόθεσή τους να εργασθούν για αυτόν, και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν και οι επόμενοι υποψήφιοι Δημοτικοί, αλλά και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού μας που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο Νίκης.


Οι νέες υποψήφιες που ανακοινώνονται σήμερα είναι οι κ.κ.:

• ΗΛΙΑ ΕΛΕΝΗ, Φιλόλογος

• ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, Ιδιωτική Υπάλληλος

• ΜΠΟΓΔΑΝΗ ΑΓΑΠΗ, Γυμνάστρια

• ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Επιχειρηματίας / Πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Πέλλας / Πρώην Αντινομάρχης Πέλλας

• ΤΖΟΜΠΗ ΖΑΦΕΙΡΩ, Πτυχιούχος Πληροφορικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *