Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Τιμητική εκδήλωση του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» για τον Μάριο Λάζιο στην Έδεσσα

Τιμητική εκδήλωση του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» για τον Μάριο Λάζιο

Έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Βαταντζή



Τιμητική εκδήλωση για τον Μάριο Λάζιο διοργανώνει ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος». Ο Μάριος Λάζιος είναι γιός του Πέτρου Λάζιου*, ενός εκ των ιδρυτών του Συλλόγου, που πριν από 100 χρόνια εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου (Βαρόσι, Έδεσσα).

Στον ίδιο χώρο θα εγκαινιαστεί έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Βαταντζή. Η έκθεση φωτογραφίας θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από την πόλη της Έδεσσας, με τον ξεχωριστό τρόπο λήψης του φακού του Χρήστου Βαταντζή.


*Ο Πέτρος Λάζιου γεννήθηκε το 1906 στην Έδεσσα και απεβίωσε το 1974 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ο πρώτος Εδεσσαίος που ενεγράφη στην σχολή πολιτικών μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *