Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ο Νίκος Παρούτογλου με τον συνδυασμό «Αλμωπία Ψηλά» συνεχίζει την τμηματική παρουσίαση του ψηφοδελτίου του!

O ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας , με τον συνδυασμό «Αλμωπία Ψηλά» Νίκος Παρούτογλου , συνεχίζει την τμηματική παρουσίαση του ψηφοδελτίου του!

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 14 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων , ως επικεφαλής του δημοτικού ψηφοδελτίου 'Αλμωπία Ψηλά' έχω την τιμή να σας ανακοινώσω τους επόμενους 5 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Το σύνολο της παρουσίασης θα ολοκληρωθεί άμεσα σε αντίστοιχα δελτία τύπου , αφού έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση του ψηφοδελτίου σε ποσοστά που αγγίζουν το 90%. Όπως διαφαίνεται από τα ονόματα , το ψηφοδέλτιο θα εκφράζει το σύνολο της κοινωνικής διαστρωμάτωσης της Αλμωπίας , συμπεριλαμβάνοντας νέους και νέες , επιστήμονες , αγρότες , επαγγελματίες καθώς επίσης και άλλους ενεργούς πολίτες.*Τσαμτσίδης Διογένης

 
 
* Ψουρούκη Μαριαλένα 


* Ιωάννου Παρθένα ( Νένα )


*Θεοδωρίδης Αναστάσιος ( Τσερκέζος )


* Τσέμπης Ξενοφών ( Φώντας ) Με τιμή

Παρούτογλου Νικόλαος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλμωπίας

1 σχόλια:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *