Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Την Παρασκευή 10 Μάϊου τα εγκαίνια του Κέντρου Πελλιώτικης Φιλοξενίας

Το Κέντρο βρίσκεται στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών (απέναντι από το Πολύκεντρο) και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 20:00

Με μια πρόσκληση που κεντρίζει την περιέργεια και προσελκύει το ενδιαφέρον ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι προσκαλούν του Δημότες της Πέλλας στα εγκαίνια του Κέντρου Πελλιώτικης Φιλοξενίας. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μάϊου στις 20:00 στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών (απέναντι από το Πολύκεντρο), στην Καρδιά της Μακεδονίας όπως αναφέρεται στην πρόσκληση. 

Στην τελετή θα παραβρεθεί και το σύνολο των τοπικών αρχών και φορέων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *