Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Εγκαίνια της έκθεσης έργων & κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας

Τα εγκαίνια της έκθεσης έργων & κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας έγιναν την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 12:00, από τον αντιδήμαρχο Αλμωπίας Χουρσόγλου Χ... & τον Δ/ντη του 1ου Ε.Κ Όρλη Στ.


Τον Αγιασμό-Εγκαίνια, που χοροστάτησε ο πατήρ Στέφανος Σ. τίμησαν με την παρουσία τους . Ο Περιφ. Σύμβουλος Πέλλας Ζέρζης Πέτ., Ο δ/ντης Β/μιας Εκπ/σης Πέλλας Μπαχαράκης Θ. ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Β/μιας εκπ/σης Δημ. Αλμωπίας Βέσκος Δημ., Πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Περιφ. Συμβουλος Πέλλας Ανδρίτσος Γ., Ο εκπρόσωπος του 3ου ΠΕΚΕΣ Ράπτης Γ.,Οι δ/ντες των ΕΠΑ.Λ Αλμωπίας, Αστρανίδης Γ. & Παπανικολάου Χ.. Οι δ/ντες των ΓΕ.Λ Ρίζος χρ. & Παραστατίδης Ιωαν. Οι δ/ντες Γυμνασίων. Ο δ/ντης του ΕΕΕΚ Αριδαίας Ο δ.ντης του ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιόρτσος Γ. Το μέλος το Γεν. Συμβ. Της ΑΔΕΔΥ Όρλης Ανδρ. Ο πρόεδρος Της Α ΕΛΜΕ Πέλλας Πριβαρτιτσάνης Π. Πολλοί εκπαιδευτικοί, γονείς και φυσικά οι συντελεστές και δημιουργοί των έργων Μαθητές & Μαθήτριες

Στις σύντομες παρεμβάσεις τους οι Χουρσόγλου Χ, Ζέρζης Π.& Όρλης Στ., αφού συνεχάρησαν τους Μαθητές/τριες και τους Εκπαιδευτικούς για το εντυπωσιακό & άρτιο αποτέλεσμα, της 2ης έκθεσης ,τόνισαν την σημασία αλλά και την ανάγκη η δημιουργική εκπαιδευτική δουλειά, που γίνεται στα σχολεία επαγγελματικής Εκπ/σης(ΕΠΑ.Λ) να μπορεί να είναι ορατή και να τίθεται στην κρίση της κοινωνίας του τόπου μας. Η έκθεση έργων & κατασκευών, απέδειξε ότι τα ΕΠΑ.Λ Της Αλμωπίας Δημιουργούν. Οι μαθητές/τριες με την στήριξη των εκπαιδευτικών τους, μέσα στα εργαστηριακά μαθήματα του σχολείου, μπορούν και αποκτούν χρήσιμες και αποτελεσματικές για το επαγγελματικό τους μέλλον δεξιότητες /ικανότητες.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι και το Σάββατο 18/05/2019 13:300 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *