Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Εφ' όλης της ύλης συζήτησαν οι αγρότες της Πέλλας με τον Υπουργό Στ. Αραχωβίτη

Γιάννης Σηφάκης: Εφ’ όλης της ύλης συζήτησαν οι αγρότες της Πέλλας με τον Υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ που επισκέφθηκε και τις πληγείσες περιοχές

Η μαζική συγκέντρωση με συμμετοχή του Υπουργού Στ. Αραχωβίτη πραγματοποιήθηκε στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Πριν από την συγκέντρωση στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και Θ. Τζάκρη, την προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας Μαρία Παππά και της επόπτριας Ελένης Αβραμίδου επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές που υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημιές. Συγκεκριμένα τις Αμπελειές, την Λάκκα, τον συνεταιρισμό στους Γαλατάδες και το Ριζό. Σε όλες τις επισκέψεις έγιναν μίνι συσκέψεις με τους αγρότες για τις αποζημιώσεις, τα γρήγορα πορίσματα, την καταβολή του υπολειπόμενου 30% των περσινών αποζημιώσεων και την δυνατότητα γρήγορης καταβολής είτε προκαταβολών είτε των ίδιων των αποζημιώσεων για την στήριξη των πληγέντων αγροτών.

Στο Ριζό πραγματοποιήθηκε μαζική σύσκεψη με συμμετοχή πολλών δεκάδων αγροτών και ουσιαστική συζήτηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *