Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Με άρωμα Πέλλας ο 20ος Ευχίδειος Υπεράθλος [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Από τη Παρασκευή 10 Μαίου μέχρι τη Κυριακή 12Μαίου διεξείχθει ο 20ος Ευχίδειος Υπεραθλος 215χλμ και ο αγώνας 107 ,5 χλμ. με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

 Στον 20ο Ευχίδειο Υπεράθλο συμμετείχαν τέσσερις υπεραθλητές από τη Πέλλα. Στον αγώνα των 215χλμ. συμμετείχαν ο Παύλος Τύπος που τερμάτισε 8ος και ο Χαλκίδης Χρήστος που τερμάτισε 12ος στη γενική κατάταξη ,από το Μαυροβούνι Σκύδρας. 

Στον αγώνα των 107,5 χλμ συμμετείχαν η Βένη Δημπάρη που κατέκτησε τη 2η θέση στη κατηγορία γυναικών από τη Σκύδρα και ο Βιτολιανός Κωνσταντίνος από την Έδεσσα. Ακόμα μια φόρα ο νομός μας εκπροσωπήθηκε από σπουδαίους αθλητές που τερμάτισαν υγιείς ,βλέποντας ότι οι πολύωρες προπονήσεις τους απέδωσαν καρπούς. Τώρα νέες προκλήσεις τους περιμένουν !!!







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *