Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ένας σκύλος - ήρωας: Έσωσε νεογέννητο που έθαψε η μητέρα σε χωράφι

Ένας σκύλος έσωσε ένα νεογέννητο αγοράκι που η ανήλικη μητέρα του φέρεται να το έθαψε ζωντανό σε ένα χωράφι, στη βόρεια Ταϊλάνδη.


Η 15χρονη είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της και εγκατέλειψε το μωρό μετά τη γέννησή του.

Ο Πινγκ Πονγκ, ο σκύλος, γαύγιζε και έσκαβε σε ένα χωράφι, στην κοινότητα Μπαν Νονγκ Καμ, μέχρι που ο ιδιοκτήτης του είδε να εξέχει από το χώμα ένα πόδι. Κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και βρόμικο, ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Ο Ούσα Νισάικα, ο ιδιοκτήτης του Πινγκ Πονγκ, είπε ότι ο σκύλος χτυπήθηκε πριν από καιρό από ένα αυτοκίνητο και έκτοτε το ένα πόδι του παρέλυσε. «Τον κράτησα επειδή είναι πολύ πιστός και υπάκουος και πάντα με βοηθάει όταν πάω να φροντίσω τα ζώα μου. Τον αγαπάει όλο το χωριό. Είναι φανταστικός», είπε.

Η έφηβη κατηγορείται για εγκατάλειψη βρέφους και απόπειρα δολοφονίας.

Ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας είπε στην εφημερίδα Bangkok Post ότι την παρακολουθεί ψυχολόγος, την έχουν αναθέσει στη φροντίδα των γονιών της και ότι η ίδια δηλώνει μεταμελημένη για την πράξη της.

Οι γονείς της αποφάσισαν να κρατήσουν και να μεγαλώσουν το μωρό.



Πηγή: Cnn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *