Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΦΣ Έδεσσας "Μέγας Αλέξανδρος" - 28ος Εικαστικός Μήνας Μάιος μετά μουσικής

28ος Εικαστικός Μήνας Μάιος μετά μουσικής!


Μουσικές στιγμές στο πλαίσιο του 28ου Εικαστικού Μήνα Μάιου θα μας χαρίσει η Ελένη Κωνσταντινίδου. Η Εδεσσαία Ελένη Κωνσταντινίδου θα παρουσιάσει τα έργα: Erik Satie-Gnossienne 1,2,3 και Mirrorings (2017) του Ορέστη Παπαϊωάννου.

Το Σάββατο 11 Μαίου στις 8 μ.μ. στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βιογραφικό

Η Ελένη Κωνσταντινίδου ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στην τάξη της Θάνας Πασχαλίδου στο Ωδείο Δήμου Έδεσσας, απ’ όπου έλαβε και την υποτροφία του 2009. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους καθηγητές B. Taneva, L. Boyadjieva, Κ. Σακέτα, Δ. Ευνουχίδου, Χ. Αγγελόπουλος, Γ. Κωνσταντίνου, A. Weiss, S. Sarajyan, G. Madge, καθώς και με τους D. Petralia και Y. Bogdanov στα πλαίσια του “Poros Summer Music Academy”. Από το 2015 συμμετέχει στον κύκλο σεμιναρίων «Κάτι να Συμβαίνει» με τη Λόλα Τότσιου, και από το 2017 παρακολουθεί μαθήματα Ορθοσωμικής για Μουσικούς με το Χρήστο Νούλη. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και από το Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. 


Στον ίδιο χώρο και μέχρι τις 14 Μαΐου λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής της Πουλχερίας Αχειλαρά Βελλή.

Ώρες 18:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-21:00

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *