Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Σηφάκης: Έκτακτη επιχορήγηση 350.000,00 € στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών για ιατρικά μηχανήματα

Γιάννης Σηφάκης: Έκτακτη επιχορήγηση στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών 350.000,00 € για προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού μετά από συνεργασία του βουλευτή με τον Αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη

Η έκτακτη επιχορήγηση αφορά την προμήθεια:


Πύργου Λαπαροσκόπησης για τις ανάγκες του χειρουργείων αξίας 100.000,00 €


Ψηφιακού μαστογράφου για το ακτινολογικό εργαστήριο αξίας 150.000,00 €


Υπερηχοτομογράφο για την μαιευτική κλινική αξίας 50.000,00 €


Υπερηχοτομογράφο για την Μ.Ε.Θ. αξίας 50.000,00 €

Η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει την δημόσια υγεία στην Πέλλα.

Μετά την προμήθεια των δύο αξονικών τομογράφων στα Νοσοκομεία Έδεσσας ( λειτουργεί επί ένα έτος) και Γιαννιτσών ( εγκαθίσταται πιθανά και μέχρι τέλος του μήνα ή στις αρχές του Ιουνίου), την νέα σύγχρονη μονάδα τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα, 10 νέων μηχανημάτων του τεχνητού νεφρού , την αναδιοργάνωση και επέκταση των επειγόντων (ΤΕΠ) στην Έδεσσα, την προμήθεια σημαντικού ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού από το Π.Δ.Ε. και από τα ανταποδοτικά της SIEMENS, την ριζική ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, τώρα συνεχίζει με έκτακτη χρηματοδότηση για την προμήθεια μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ο βουλευτής ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη που στηρίζει συνεχώς το Νοσοκομείο Πέλλας και τα Κέντρα Υγείας της Π. Ε. Πέλλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *