Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

IALMOPIA LIVE: Στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μαρία Προκοπίδου: Ο φίλος και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, παρουσίασε την Τετάρτη 8 Μαΐου το νέο του μυθιστόρημα στο χώρο του βιβλιοπωλείου μας ΣΥΜΒΟΛΗ στην Αριδαία.



Ο συγγραφέας ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ελλάδα από την πόλη της Αριδαίας, εκεί όπου ξεκινάει και η ιστορία του βιβλίου του σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση..


Κώστας Κρομμύδας: Μια εξαιρετική βραδιά η πρώτη παρουσίαση του «Μια νύχτα ακόμη» στην Αριδαία! Όπως και στο βιβλίο το ταξίδι ξεκινά υπέροχα από αυτό τον πανέμορφο τόπο! Ευχαριστώ για τη ζεστή υποδοχή!


Μια νέα ιστορία που ξεκίνησε από την Αριδαία μας...


Ερωτέχνες Αλμωπίας: Στα πλαίσια ενός σεμιναρίου που έγινε στον χώρο του συλλόγου μας είχαμε την χαρά να συναντήσουμε τον Κύριο Κώστα Κρομμύδα. Εξαιρετικό ηθοποιό και καταξιωμένο συγγραφέα.Η εμπειρία ήταν μοναδική όχι μόνο επειδή ευρύναμε την αντίληψη μας για το θέατρο αλλά κυρίως επειδή γνωρίσαμε έναν άνθρωπο χαρισματικό και αξιόλογο που με τις γνώσεις του, την ευγένεια και την αμεσότητα που διαθέτει μας δίδαξε αλήθειες ! Προσπαθούμε πάντα να γίνουμε καλύτεροι και τον ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε νέα συνάντηση. Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς. Εις το επανιδείν για νέες εμπειρίες!


Δείτε το βίντεο της παρουσίασης μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Δείτε φωτογραφίες του ialmopia:











 ialmopia.gr

1 comments:

  1. για ακόμα μια φορά εξαιρετική παρουσίαση του ialmopia
    χιλια μπραβο στα κοριτσια μας στη συμβολη
    κι ενα μεγαλο μπραβο στον κ Κρομμυδα με το υπεροχο βιβλιο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *