Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ανοιχτός διαγωνισμός "Κατασκευής σκυροδέματος τρούλου και λοιπών κατασκευών Ι.Ν. Αγίας Βασσης Εδέσσης"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΒΑΣΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ»


Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΒΑΣΣΗΣ» με προϋπολογισμό 29736,56 ευρώ (με ΦΠΑ 24%).
Το έργο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και αφορά μόνο τις εργατικές δαπάνες των εργασιών.


Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή σφραγισμένων φακέλων δικαιολογητικών και οικονομικής προσφοράς των ενδιαφερόμενων στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας που εδρεύει επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 4 στην Έδεσσα.
Η καταλυτική ημερομηνία υποβολής φακέλων είναι η Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 π.μ.
Το τεύχος της διακήρυξης και του προϋπολογισμού θα είναι διαθέσιμό για παραλαβή στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας από την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Είναι δυνατή η αποστολή του τεύχους ταχυδρομικά μόνο με την εντολή του παραλαβόντος σε ταχυδρομική εταιρία για την παραλαβή και συσκευασία αυτού και με χρέωση του εντολέα. Η παραλαβή των τευχών δύναται να επιτευχθεί μόνο πρωινές ώρες από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *