Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Εορτή και λιτάνευση Παναγίας Ελεούσης στην Έδεσσα

Την Τρίτη 21 Μαΐου και 6:00 μ.μ. θα γίνει λιτανεία της ιεράς εφεστίου εικόνος Παναγίας της Ελεούσης από το μητροπολιτικό οίκημα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. 


Η ιερά Εικών θα παραμείνει στον καθεδρικό ναό μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου. Καθημερινά το πρωί θα τελείται όρθρος με Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στις 6:30 θα τελείται εσπερινός και παράκληση προς τιμήν της Παναγίας της Ελεούσης. Επισημαίνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου στις 6:30 θα τελεσθεί το μυστήριο του ιερού Ευχελαίου. Την Τρίτη 28 Μαΐου μετά τον αρχιερατικό εσπερινό θα γίνει με επίσημη πομπή η επιστροφή της σεπτής εικόνος στο μητροπολιτικό οίκημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *