Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Σε ενθουσιώδες κλίμα νίκης ξεκίνησε επίσημα από την Ανατολική Αλμωπία τον προεκλογικό του αγώνα ο Νίκος Παρούτογλου


Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και πίστη, μπήκε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. 


Συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, επισκέφθηκε στις 08/05/2019 κατά σειρά τις ΤΚ Θηριόπετρας, Φούστανης και Φιλώτειας , στις 09/05/2019 τις ΤΚ Χρυσής , Αλώρου και Ξιφιανής , στις 10/05/2019 τις ΤΚ Σαρακηνών , Όρμας και Τσάκωνων και στις 11/05/2019 τις ΤΚ Δωροθέας και Γαρεφίου συνομιλώντας και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις προγραμματικές του θέσεις.

"Είμαι αισιόδοξος για την θετική έκβαση του τελικού αποτελέσματος... Είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι μας ενδιαφέρει πρώτιστα να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες τις αναπτυξιακές επιλογές της επόμενης ημέρας.

Καταλήγοντας τόνισε ότι η κεντρική φιλοσοφία θα αναπτύσσεται γύρω από τις κρίσιμες και καθοριστικές φράσεις- καινοτομία, ιδέες, συμμετοχικότητα, μέσα πάντα από την ανανέωση των αντιλήψεων και των προσώπων, αιτήματα ώριμα πλέον της κοινωνίας..."

Ο προγραμματισμός επισκέψεων του Νίκου Παρούτογλου θα εξελίσσεται καθημερινά σε κάθε χώρο και σημείο του δήμου, προσαρμοσμένος στην αναγκαιότητα ουσιαστικού διαλόγου με τους πολίτες.










1 comments:

  1. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ.ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *