Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δήλωση Δημήτρη Μπίνου για τον β' γύρο εκλογών στο Δήμο Αλμωπίας

Την Κυριακή ψηφίζουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την επόμενη τετραετία. Τον Δήμαρχο που θα διαχειριστεί με μεγάλη προσπάθεια την ιδιαίτερη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου οι 27 έδρες είναι ισόρροπα μοιρασμένες και δεν υπάρχει αυτοδυναμία. Ταυτόχρονα θα χαράξει την αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου συμβάλλοντας με την προσωπικότητά του στη σύνθεση όλων των δυνάμεων και των τάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μας. Μήνυμα συνεργασίας ,για να μπορεί να διοικηθεί ο τόπος μας. Ο νέος νόμος στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέα δεδομένα, μια άλλη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπου η διάθεση για προσφορά πηγαίνει «χέρι με χέρι» με τη διάθεση και την ικανότητα για συνεργασία.


Οι συμπολίτες μας πρέπει να διαλέξουν Δήμαρχο, που να μην διέπεται από αλαζονεία, ρεβανσισμό και στείρα πικρία αλλά να μπορεί να συνεργάζεται , να εμπνέει και να ενώνει. Πρέπει να πάμε μπροστά στην επόμενη μέρα, να ενώσουμε δυνάμεις απέναντι στα πολλά και πολλές φορές δύσκολα προβλήματα.


Ο συνδυασμός μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», κατά την τρέχουσα πενταετία εφάρμοσε ως Δημοτική Αρχή την πολιτική της, βελτιώνοντας μέσα από αυτή την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και προεκλογικά κατέθεσε με σεβασμό και αγάπη για τον πολίτη την πρότασή της με πρόγραμμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς δράσης.


Είμαστε εδώ μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στις 1/9/2019, να ολοκληρώσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην ομαλή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.


Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο και τους συνεργάτες μου. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρους όρους, να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας στην εποχή του «Κλεισθένη» και να δώσουμε λύση στα αδιέξοδα, που δημιουργούνται στην εφαρμογή της απλής αναλογικής, για τα οποία είχαμε μιλήσει και αντιδράσει μέσα στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να συμβάλλουμε στη βελτίωση των δεδομένων της καθημερινότητας του πολίτη.


Πάμε λοιπόν μπροστά, με γνώση και εμπειρία, ενώνοντας δυνάμεις για το αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης.Ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.!!!


Δείτε το 2ο trailer που ετοίμασε το ialmopia με φόντο τον β' γύρο εκλογών: Χατζηδημητρίου ή Μπάτσης;


10 comments:

  1. καποιοι εχουν πικραθει πολυ ..... εχει πεσει μελαγχολια στην αριδαια τις τελευταιες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι, παμε τωρα οι Γ. και Β. αντιδημαρχοι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ ρε μπινο δεν ντρεπεσαι να μιλάς ακόμα και τώρα; εξαφανίσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιος κ Μπινο, ποιος ξερει τι εχει "ειπωθει" μεταξυ σας. Η μοιρασια θα γινει καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SIGA MHN STHRIKSEI TON XRISTO. TON ANTHROPO POU TON ESTEISE SE MIA GONIA KAI TON "EKTELESE" STEGNA. LOGIKH APLH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κύριος μπινος εάν και δεν τον ψήφισα κέρδισε τον σεβασμό Μ καθώς κοιτα το συμφέρον του δήμου μας ... Τελικά ίσως κ ν αδικήθηκε αλλοι ήταν οι διασπαστες... Ενωμένοι για συνεργασία !!! Σωστός στηρίζουμε Σάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στηριζουμε ολοι τον γιατρο την κυριακη. τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κυριο Μπινος ετρεχε την Κυριακη να μαζεψει τις βρωμες που έσπειραν οι υπολοιποι ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ..τα ειδαμε ολα δικαστικους να διωχνουν εφορευτικη επιτροπη και εκπροσώπους πολιτες να παριστανουν εκπροσώπους χρηματα και θεσεις να ταζονται λασπη με φημες χωρις καμια βάση να σας χαιρεται η Προμαχοι αυτο μας αξιζει αυτος θα βγει αλλα εσεις κοκορια που κραζατε οταν επιστρεψετε στα κοτετσια σας τα ξαναλεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *