Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» - Εγκαινιάστηκε η Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννου Πρώϊου

28ος Εικαστικός Μήνας Μάιος

Εγκαινιάστηκε η Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννου Πρώϊου

στην μνήμη του Μάρκου Μέσκου


Ο Εικαστικός Μήνας Μάιος, η εικαστική εκδήλωση θεσμός του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος», συνεχίζεται με την εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής «…η χωρική μου πατρίδα…» του Γιάννη Πρώϊου που είναι αφιερωμένη στον Μάρκο Μέσκο. 

Η χορωδία «Οι μελωδοί της Έδεσσας» ερμήνευσε το «Έδεσσα και Βοδενά μου» σε ποίηση Μάρκου Μέσκου και μουσική Χρήστου Βέσκα, ο οποίος ήταν παρόν στην εκδήλωση εγκαινίων.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό έως τις 28 Μαΐου, τις ώρες 18:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-21:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *