Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μιχαηλίδης Γιώργος: "Ενωμένοι για την Αλμωπία, με εντιμότητα και ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά"



Αγαπητοί συνδημότες

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές καλούμαστε να αποφασίσουμε επιλέγοντας από 200 περίπου υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους 5 συνδυασμών, τα πρόσωπα στα οποία θα εμπιστευθούμε την τύχη και το μέλλον του Δήμου μας.

Πριν από όλα, θα ήθελα να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών οι οποίοι σε μια πραγματικά δύσκολη κοινωνικο-οικονομική συγκυρία για όλους μας, με μεγάλο κομμάτι των πολιτών να κρατούν και, ίσως όχι άδικα, μια απολιτικ έως εχθρική στάση απέναντι στην πολιτική και τους πολιτικούς, επέλεξαν με θάρρος να θέσουν υποψηφιότητα και να εκτεθούν στην κρίση των συμπολιτών μας. Είναι πολύ δυσκολότερο αυτό, από συνήθεις κουβέντες του καφενείου, εύκολες γενικεύσεις και κατηγορίες προς όλους τους άλλους που “φταίνε”, κλπ. Επιλέγουν με προσωπικό κόστος γι αυτούς να συμμετέχουν σε μια διαδικασία στην οποία στηρίζεται και μέσω αυτής αναβαθμίζεται η Δημοκρατία.

Οι εκλογές λοιπόν είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας και νομίζω πως πρέπει η επιλογή μας να γίνει με μεγαλύτερη δόση λογικής και λιγότερο συναισθήματος. Καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε τι; Αριστερούς, κεντρώους ή δεξιούς; Νέους/-ες, μεσήλικες ή ηλικιωμένους; Ψάχνουμε πρόσωπα που θα τρέχουν τα 100 μέτρα σε 10'; Κάποιους/-ες που θα σηκώνουν 150 κιλά στο αρασέ; Κάποιους που είναι όμορφοι και όμορφες; Κάποιους που θα μας εξυπηρετήσουν προσωπικά υποκαθιστώντας πολλές φορές το νόμο και το κοινό δίκαιο;

Στις εκλογές αυτές, πιστεύω πως τα κριτήριά μας πρέπει να διαφοροποιηθούν από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Επιβάλλεται από το νέο πλαίσιο και περιβάλλον που θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα των εκλογών. Ένα περιβάλλον περίπλοκο και ασύγκριτα πιο απαιτητικό για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, μια και ο επόμενος δήμαρχος δεν θα έχει πιθανότατα 15 σηκωμένα χεράκια απέναντι σε κάθε του πρόταση.

Η ψήφος φίλοι μου είναι ευθύνη... μεγάλη ευθύνη απέναντι σε εμάς τους ίδιους, στην κοινωνία ολόκληρη, στη δημοκρατία.

Τα κριτήρια μας, θεωρώ, πως πρέπει να είναι:

Η εντιμότητα, η ανιδιοτελής διάθεση για δουλειά και προσφορά.

Οι δεξιότητες και οι γνώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας για το σύνολο των μελών της μικρής κοινωνίας μας.


Με εκτίμηση

Μιχαηλίδης Γιώργος 

"Ενωμένοι για την Αλμωπία" 



2 comments:

  1. Κίνηση - ματ για τον Χατζηδημητρίου με την επιλογή του Γιώργου. Όλος ο Μεγαπλάτανος μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσα στα τρια τεσσερα πιο αξιολογα ατομα ολων των συνδιασμων. Καλη επιτυχια και καλη παρουσια στο επομενο δημοτικο συμβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *